Vitamin K - ochrana proti ateroskleróze a osteoporóze

Příjem vitaminu K ve formě koncentrátu je novou možností, jak přispět ke zdraví kostí. V dnešní době mnoho nových studií ukázalo, že kromě vitamínu D pomáhá i vitamin K ke správné absorpci vápníku. 

Vitamin K je běžně příjímán ze stravy a od střevních bakterií. To jsme si dlouhou dobu mysleli i o vitaminu D. Vzhledem k tomu, že západní způsob stravování ničí střevní flóru a s přibývajícím věkem schopnost absorpce vitaminů klesá, není předávkování vitaminem K běžné.

 

Dnešní výzkumy v oblasti zdraví odhalují nové a nové účinky vitaminů, které mohou být životně důležité. Například existují vitaminy, které jsou nám známé jen 10 let, ale ve světle nových studií vykazují daleko větší účinek proti stárnutí, než se předpokládalo. 

K běžným znakům stárnutí patří tvrdnutí měkkých tkání, jako jsou srdeční chlopně, žlázy a cévy po celém těle. Dalo by se mylně věřit, že důvodem je příjem vápníku ve stravě. Opak je ale pravdou. Vysvětlení tohoto rozporu je, že tělo reaguje na nedostatek vápníku tím, že rozkládá kosti a což vede k jeho ukládání do měkkých tkání. Jak stárneme, postupně ztrácíme schopnost udržovat rovnováhu vápníku, což může vést k vážným komplikacím v dlouhodobém horizontu. Je dobré vědět, že drahá živina, vitamin K, přispívá k rovnováze vápníku v těle. Je dobré vědět, že vitamin K přispívá k rozvnováze vápníku v těle. 

Ale proč nevyužít vitamín K ve farmaceutickém průmyslu?

Odpověď - PROTOŽE JE DRAHÝ

Nelidské. Nemilosrdné.

Když se pracovalo na vývoji MultiLady, tým měl za cíl přijít s humáním řešením. Zdraví by nemělo být otázkou peněz. Vytvořili jsme doplněk stravy, který se této zásady skutečně drží. Velkou zátěží na ramenou lidstva je stáří, kterému nelze zabránit stejně jako samotné smrti. Ale i stáří postihne mnoho lidí později a snadněji ho snáší díky MultiLady, která obsahuje denní dávku vitaminu K, aby podpořila vaše zdraví.